Wedstrijden spelen

Leer het echte golfspel op de baan

Heb je een eerste golfcursus afgerond? Of heb je al enige ervaring met het golfspel? En zou je graag een wedstrijd met leeftijdsgenoten spelen? Dat kan.

Bij Golfschool Spandersbosch leren we veel jongeren golfen. Maar daar stopt het niet. Om echt goed te worden en het spel goed te snappen zou je regelmatig wedstrijden moeten spelen. En wat is er nou leuker dan de baan op gaan met jongeren van dezelfde leeftijd?

Speciaal voor de jeugd organiseren we regelmatig wedstrijden op de Crailoobaan . Vanaf april 2019 organiseert Golfpark Spandersbosch 2 maal per maand een woensdagmiddag inloopwedstrijd. 

 

Wil je voordelig leren golfen? Bekijk dan de speciale aanbieding >>

Je Crailoo baanpermissie in 1 dag

Wil je ervaren wat golfen is? Of het een sport is die bij je past? Maar zie je jezelf om te beginnen niet uren en dagen op de Drivingrange staan om af te slaan? Dan bieden wij een uniek aanbod: in één dag een baanpermissie halen voor de Crailoobaan voor slechts € 50,-...

Ouder/kind wedstrijd

Op zondag 2 december jongstleden heeft de Golfschool als afsluiting van de jeugdtraining 2018 een ouder/kind wedstrijd georganiseerd. Voor de meeste kinderen was het de 1ste keer dat ze een toernooi mochten spelen maar dit was niet te merken aan de gemaakte scores. De...

Adres

Sportpark Crailoo 26
1222 AA Hilversum

Contact

035-685 55 99
info@golfschoolspandersbosch.nl

Golfpark Spandersbosch

www.golfparkspandersbosch.nl