Starten met jeugdgolf

Benieuwd hoe het voelt om een golfbal hoog door de lucht te zien zweven?

Ben je weleens op een golfbaan geweest? Of spelen je ouders golf? En lijkt het je best wel leuk om het ook eens te proberen, maar heb je het idee dat het een sport voor oudere mensen is? Dan heb je het goed mis. Golf is een sport waarvoor je niet alleen moet beschikken over een goede techniek, maar ook over goed spelinzicht. En laten dat nou dingen zijn die je veel sneller leert als je jong bent.

Maar dat niet alleen, het is vooral enorm leuk om te leren en om te doen. En je leert het ook snel. Al na een paar lessen slaag je erin om een bal hoog door de lucht te laten zweven. En heb je geleerd hoe je een bal uit een zandbunker moet krijgen of zachtjes in de hole moet slaan.

Nog een voordeel van golf: je kunt het ‘t hele jaar, alle dagen van het jaar door (overdekt) oefenen en spelen, met vrienden of familie, maar ook alleen.

In de basis is golf een sport waarbij je een kleine harde bal in zo min mogelijk slagen in een hole moet krijgen. Je speelt golf op een golfbaan, die bestaat uit 9 of 18 holes. Je speelt golf met golfclubs. Elke club is handig voor het slaan van een bepaalde afstand of uitvoeren van een bepaald slag.

 

Kennismaken met Golfschool Spandersbosch

Wil jij vrijblijvend kennismaken met onze golfschool? De golfpro’s (instructeurs) ontmoeten? En eens een paar ballen slaan op de driving range?

Stuur dan een e-mail naar en geef aan wanneer het jou zou uitkomen info@golfschoolspandersbosch.nl of bel naar 035 – 68 555 99.

Wij kijken uit naar je komst!

Golfschool Spandersbosch is ‘committed to jeugd’

Vanaf 1 maart 2019 starten wij onze visie op het NGF-label ‘committed to jeugd’. Ben jij tussen de 8 en 18 jaar oud en wil je goed leren golfen en veel oefenen? Volg dan de leukste jeugdcursus.

Iedere deelnemer krijgt 15 groepstrainingen en 2 uur les in kleinere groepen. De lessen volgen we volgens een vast model, zodat we er zeker van zijn dat alle technische en tactische aspecten van het golfspel voldoende aan de orde komen. Daarnaast kun je vanaf inschrijving tot 1 januari 2020 gratis gebruikmaken van de drivingrange en drivingballen. Kosten voor deze jeugdcursus slechts € 299,- 

Ook organiseren we een theorieles om je baanpermissie te halen, zodat je ook echt de baan op mag. Dit kost € 10,- p.p.

Minimaal aantal deelnemers per groep 7.

Nog vragen? Of speciale wensen? Stuur dan een e-mail naar info@golfschoolspandersbosch.nl of bel 035 – 68 555 99.

Adres

Sportpark Crailoo 26
1222 AA Hilversum

Contact

035-685 55 99
info@golfschoolspandersbosch.nl

Golfpark Spandersbosch

www.golfparkspandersbosch.nl