Theoriecursus baanpermissie

In één middag de etiquette van het golfspel leren, tenminste als je goed bent voorbereid!

Wil je een baanpermissie halen? De golfschool biedt iedere twee weken op zaterdagmiddag een twee uur durende theoretische cursus  baanpermissie onder leiding van één van onze golfpro’s aan. De pro behandelt de algemene golfregels maar met name de etiquette aan de hand van praktijkvoorbeelden. Ook de ‘local rules’ komen aan bod.

Het is voor jezelf van belang dat het goed gaat en je lekker speelt. Voor de medespelers en andere golfers in de baan is het veel belangrijker dat je het spel begrijpt en snelheid in het spel houdt. Dit onderdeel komt dan ook veel aan bod tijdens de cursus. Maar ook weetjes die niet in de boekjes vermeld worden.

Deze cursus vindt buiten plaats, op de Crailoobaan. Wij adviseren dan ook comfortabel schoeisel te dragen en je kleding aan te passen aan het weer.  De data van deze cursussen zijn;

16 mrt.

20 apr.

4 mei

18 mei

1 jun.

15 jun.

6 jul.

20 jul.

3 aug.

17 aug.

7 sep.

21 sep.

De kosten voor deze theoriecursus bedragen € 25,- (exclusief regel- en examenboekjes).

De cursussen vinden doorgaans de tweede en vierde zaterdag van de maand plaats van 15.30 – 17.30 uur plaats. Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@golfschoolspandersbosch.nl of te bellen naar 035 – 68 555 99.

Maak kennis met het overige lesaanbod en leskaarten >>

Adres

Sportpark Crailoo 26
1222 AA Hilversum

Contact

035-685 55 99
info@golfschoolspandersbosch.nl

Golfpark Spandersbosch

www.golfparkspandersbosch.nl